Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας
  2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
  3. Σκοπός της Επεξεργασίας
  4. Αποδέκτες των Δεδομένων
  5. Δικαιώματα Πρόσβασης και Αντίρρησης
  6. Διατάξεις (Cookies)
  7. Ειδικοί Σύνδεσμοι
  8. Ανήλικοι
  9. Τροποποίηση των παρόντων όρων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ν. 3471/2006 κ.λπ.) καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όταν και εφόσον αυτά συλλέγονται δια της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η εταιρεία Real Insurance Brokers Τηλέφωνο: 210 92 33 650, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@real-ins.gr

2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων Η εταιρία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η Real Insurance Brokers λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Real Insurance Brokers. Ως επισκέπτης της παρούσας Ιστοσελίδας, θα παραμένετε ανώνυμος. Τα δεδομένα που αποθηκεύουμε και αναλύουμε χρησιμοποιούνται μόνον για στατιστικούς σκοπούς, ενδεικτικά προκειμένου να βελτιώνουμε διαρκώς την Ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενο της.

3. Σκοπός της Επεξεργασίας Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής: α. O έλεγχος της τήρησης των όρων χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου. β. Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς, στο πλαίσιο αποστολής δικαιολογητικών για αίτηση προσφοράς ασφάλισης: Η ελάχιστη αναγκαία επεξεργασία των δεδομένων αυτών για την καταγραφή των παραμέτρων με σκοπό τη δημιουργία προσφορών που απευθύνονται στο ασφαλιστικύ σας προφιλ. Εφόσον έχει ληφθεί η συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά δεδομένα σας θα αποθηκεύονται από την Real Insurance Brokers για σκοπό μελλοντικής χρήσης/ αξιολόγησής τους, σε περίπτωση ενημέρωσης ή/και προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων. Εφόσον δεν έχει ληφθεί η συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα και μετά την εκπλήρωση του σχετικού αιτήματος σας για το οποίο τα αποστείλατε, θα διαγράφονται. γ. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Real Insurance Brokers προκειμένου να λαμβάνετε από την Real Insurance Brokers μηνύματα ενημερωτικού χαρακτήρα, σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η αποστολή των εν λόγω μηνυμάτων προς εσάς.

4. Αποδέκτες των Δεδομένων Αποδέκτες των δεδομένων: (α) Για στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται η Real Insurance Brokers να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές, δημόσιοι λειτουργοί και ασφαλιστικές εταιρείες (β) Για όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες της Real Insurance Brokers. Η Real Insurance Brokers δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω.

5. Δικαιώματα Πρόσβασης και Αντίρρησης Έχετε το δικαίωμα: (α) να γνωρίζετε εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας από την Real Insurance Brokers (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997) και (β) να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, ρητώς συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας να αιτηθείτε διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997). Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@real-ins.gr, Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού, αριθ. 69 Τηλέφωνο: 210-9233650.

6. Διατάξεις (Cookies) Η Real Insurance Brokers ενδέχεται να χρησιμοποιεί διατάξεις (cookies), με σκοπό τη διενέργεια ή τη διευκόλυνση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μέσω του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Οι εν λόγω διατάξεις (cookies) είναι μικρά αρχεία κειμένου που, εφόσον έχετε επιλέξει να τα δέχεσθε, βάσει σχετικών παραμετροποιήσεων του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας για τους ανωτέρω σκοπούς, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των διατάξεων (cookies) σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης διατάξεων (cookies) σε καμία περίπτωση.

7. Ειδικοί Σύνδεσμοι Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Real Insurance Brokers ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στην παρούσα Ιστοσελίδα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. Ανήλικοι Η Real Insurance περιορίζει τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας μόνο σε ενηλίκους. Περαιτέρω, πρόθεση της Real Insurance Brokers είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό της τόπο, κατά παράβαση των ανωτέρω οριζόμενων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/ επιβεβαιωθεί από τη Real Insurance Brokers, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στη Real Insurance Brokers, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους. Συνίσταται δε στους ενήλικους να ασκούν τη δέουσα εποπτεία των υπ’ ευθύνη τους ανηλίκων κατά την περιήγηση των τελευταίων στο διαδίκτυο και ιδίως στην παρούσα Ιστοσελίδα.

9. Τροποποίηση των παρόντων όρων Η Real Insurance Brokers δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας και κάθε τροποποίηση θα ισχύει από την ανάρτηση της στην παρούσα Ιστοσελίδα.